[ buku tamu bLog awien ]

[ penyumbang semangat ]

| My Small Family |


| MJ's Family |


Jan 9, 2012

cinta mukabuku akhirnya disatukan..alhamdulillah =)


Assalamualaikum..

Fuh sudah lame tidak menghapdate blog sy ini..akibat kekekangan mase..make xsempat nk bukak blog+update blog..lgpon internet kt opis tu lombap!
*ala klu update pon ade ke org nk bace awien oi.. =)

ok 1stly nk announce!!*betul ke speling tu?* yg AWIEN sudah selamat jadi bini org!! hehe..alhamdulillah..

> Kronologi Hubungan Kami <

Date Kapel : 25.01.10
Date Tunang : 10.10.10
Date Nikah : 25.11.11

Kenal kat Fb..kwn xsmp setahun terus tunang.sbb rase die memang jodoh ak..after 1 year kami dinikahkan yang diwalikan oleh ayahnda tersayang.

ok sape-sape yang xde lam list Fb ak tu leh la usya picture2 di hari bahagia kami.sbb picture ak dh byk upload lam FB.hehe...tp ni pic curik dr picture mber2 je.. oficial picture sume kt fotografer lagi..selamat menjamu mate..


* 25.11.2011 *

Hari Nikah ~ Masjid Bandar Tasik Puteri, Rawang

sedang besiap untuk ke masjid

baru masuk masjid


sewaktu kadi membacekan wartikah


bedebar-debar Tuhan je yg tahu

huby bace doa selepas selamat dengan skali lafaz je =)

sebak sangat time ni

saye sah begelar isteri kepada die

die sah begelar suami untuk saye

Huby bagi saye rantai

saye bagi huby cincin

 penyerahan mas kawen =) 


* 26.11.2011 *

Hari Persandingan ~ Rumah Bonda Bdr Tasik Puteri


The pelamin 



Berarak Pink + Pepel 

Makan Beradap

with my beloved family =)

* 03.12.2011 *

Majlis Betandang ~ Yong Peng, Johor




Maaflah klu gmbr2 itu menyakitkan mate anda.
sume tu edit sndri.memang cincai n kurang gojes.

semoga hubungan kami dirahmati hingga ke akhirat.amin.

saye nak baby!!

4 comments:

Ziera Ieyah said...

alhamdulillah!. hehe

a.w.i.e.n said...

amin..hehe =)

NuRuL eZRiN said...

oo cinta mukabuku ye yunk..
moga bahagia hngga hujung nyawe k..

NanieZara said...

awien,nnti blogwalking ya...hehe

(fb-qeysya zara)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM KLIK