[ buku tamu bLog awien ]

[ penyumbang semangat ]

| My Small Family |


| MJ's Family |


Mar 9, 2011

nape laki suke tgk pic2 pompuan cantik & sexy yg menjolok mate?? jwp2!!!

~sekadar gambar hiasan~

ak mmg xphm..nape laki2 suke tgk+view FB n pic2 pompuan cntik+sexy??utk ape?mmg sgt2 xphm.ye ak taw itu ade lah nomal n facts.tp untuk ape??laki2 ni ak taw ade byk jnis..ade yg diam2 berisi.ade yg skema katak.ade yg alim2 kucing.ak pon ade amai kwn laki.mcm2 pangai ak dh jmp. tp yg xphm nye np dh ade bini,awek,tunang stil lg nk tgk pompuan lain.lebih2 lg yg sexy2 tu.mnyampah seyh.perlu ke nk view gamba cm tu??? yg lg peliknye..pelu ke nk add pompuan yg cm tu?? ak mmg pantang la kn jmp laki yg pangai cm ni.xtaw nk ckp cmne!! lg2 kt FB tu klu nmpk je pmpuan yg pkai sexy skit,xckup jari nk klik ADD kn! tp ak taw ade gak laki yg xbepangai cm ni. mmg ak 'selut' la kn..bg ak laki yg cm ni ade lah laki yg MENGHARGAI wanita yg die dh ade..n xkn pndang wanita lain. cume ade segelintir laki yg masih bepangai 'busuk' cm ni..mmg ade kn??!!


btol ke?? kaum laki yg bce entri ni sile la jwp ye..
ape pndagan kowg terhadap pompuan sexy,cntik & suke menunjuk2..

p/s: entri ni xde kne mgene ngn sape2 pon ye.arap mklum!!

6 comments:

Mr.Kerro said...

kalau ikutkan dh lumrah mnsia lelaki akan tertarik kpda kecantikan wanita. jd bende ni lumrah ciptaan Allah, cuma kita tidak boleh sewenang2nyer tgk wnita yg bukan muhrim

aWiEn rAwk said...

kerro: sgt sokong!!! haish!!!

Kakkoii said...

hmm kan bagus kalau pompuan malaysia ni pakai hijab...

hanya si suami yg dpt tgk kejelitaan si isterinya heheh

c-serak said...

mana ade saya suka...
ape dah..

aWiEn rAwk said...

c serak: ye2 j eko..tah2 ade je kot ko usya,,haha

Nur Farah Hani said...

fara pun ta tau apa motif mereka..

dasar mata keranjang kowt.. wakakaka.. saja nak tambah dosa. huhuh..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM KLIK