[ buku tamu bLog awien ]

[ penyumbang semangat ]

| My Small Family |


| MJ's Family |


Jan 20, 2012

Keramat sangat mengecewekan!

Assalamualaikum


semalam aku ngn Mr.Huby pegi tengok wayang.cite keramat.ala dowg dah taw la awien oi sebab dh bace title entri ko pstu ko siap letak poster plak kn..okok..saje nksharing ngan korang sal cite yang sangat mengecewekan tu!

1stly dah la cite die merapu and tah pape..bukan nk kondem lebih-lebih..tapi sebab nak sokong filem melayulah kebanyakkanye aku g tengok filem-filem melayu kat wayang..hmm

2ndly dah lah ade si RNI tu kat dalam cite tu tapi ak wat xreti je la. Tp seyesly memang menyampah tengok die belakon..astgfirullahazim awien oi..
*ko nyampah2 kat orang ni ko xtaw plak org nyampah kt ko..atleast die tu ade gak Fan Club..ade gak peminat.ko tu?? ade?? AAK! haha

bukan pe..ade ke patut nak buat scene jadi antu pakai pakaian yang xsepatutnye..gile ke ape..adoi ko ni..nme pon belakon..ye ak taw la belakon..tapi ade ke antu pakai sexy?pstu mse scene tu pon cam xde motif nape die nak kena pakai cmtu..menyampah kot.

ni ha gambarnye.korg nilai la seniri..ni tengok ganbar mybe korang xrase pelik & janggal kot sebab name pon gambar..kaku je cmtu..if ade video part scene tu memang ak upload skali..sebab bile tgk video mybe korg faham ape mksud aku..


pastu ni lagi satu scene yang ak xfaham ape motifnye..


pompuan ni pon maybe new actress..tapi dah berani nak belakon scene camni..
motif??takut xlaku ke?
tapi seyes muke die mcm NAJWA LATIF kan.hehe..
*opss FC NL..sory..xde mksud ape2 pon just tgk muke dowg tu cm sme je kn..

tahla kadang-kadang malu nak tengok cite-cite cmni ngan kaum Adam..even husband sniri..

korang nilai la sndri =)

Truthly


1 comment:

Sheda Argos ツ said...

stujuuuuuuu hihi lg2 malaysia nih x abih2 cite antu x berkembang betul hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM KLIK