[ buku tamu bLog awien ]

[ penyumbang semangat ]

| My Small Family |


| MJ's Family |


Jan 31, 2012

Alhamdulillah saye bakal jadi IBU!!

Assalammualaikum =)

Dah lame xupdate blog..niat dihati nk sharing pic animun tapi ade lagi pekare yang lagi gembira untuk dikongsi bersama =)

Harini saya telah buat UPT (urine pregnant test) seniri dirumah..

Alhamdulillah POSITIF..hanya Tuhan je yang taw cmne perasaan saye mase tu..teramatlah bersyukur & gembira..

Semoga saye & baby sihat sampai cukup bulan..amin <3 doakan untuk kami ye =)

*hasil UPT tadi..Alhamdulillah*

sharing is caring =)


truth by :

3 comments:

[ wanni ] said...

wah, nak jadik ibu dah.. semoga segalanya berjalan lancar dalam menempuh proses 9 bulan itu :)

NanieZara said...

Congratulations awien...nikmati lah saat2 yang membahagiakan ini..9 bulan tu sekejap jer.nnti pejam celik pejam celik baby dah ada depan mata.apa pon kandungan masih baru hope awien dpt kan rest yg secukupnya ok..semoga awien & baby sihat selalu......

hunybie said...

tahniah..moga sihat walafiat di sepanjang kehamilan & moga selamat deliver baby yang comel...amin~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOM KLIK